Design

Design

Tarkett ja Design

Tarkettin "designteam" on suunnitteluryhmä, johon kuuluu henkilöitä eri maista, ja joka seuraa jatkuvasti uusia trendejä ja suuntauksia. Tarkett valmistaa lattioita myytäväksi lähes kaikkialle maailmassa ja, paitsi että se luo työryhmälle haasteita, sallii se myös inspiraation ja luovuuden päästä ilmoille. He saavat jatkuvasti vaikutteita monista eri kulttuureista ja se on omiaan antamaan motivaatiota luoviin ratkaisuihin kehittää erilaisia lattioita mitä erilaisempien kulttuurien ja markkinoiden tarpeisiin. Koko ajan samalla kuitenkin seurataan sekä tämän päivän, että huomisen trendejä. Ennen kuin luova prosessi alkaa, he tutkivat ja kartoittavat useiden maiden ja maanosien lähivuosien rakentamista, muotia ja trendejä. Se vaatii uskomattoman määrän käyntejä taide-, sisustus-, tekstiili- ja muotimessuilla. 

Floor Is The New Playground

Leikkimielisyydellä ei ole rajoja, kun on äärimmäisen paljon mahdollisuuksia luoda oma design dI Inspiration vinyylilankuista – ja laatoista. Lähtökohta on, että lattia on osa sisustusta, jonka avulla voi luoda vahvoja ja luovia ratkaisuja etenkin myymälöissä. Mallistossa on eri kokoja, värejä ja muotoja, joilla voi luoda oman näköisen lattian. Jos haluat lisää inspiraatiota, tutustu LVT-lattioihin tästä.

Jos haluat lisää inspiraatiota, tutustu LVT-lattioihin tästä.

Värit ja design osa hyvinvointia

Tänä päivänä on laaja mahdollisuus valita värejä, rakenteita ja visuaalisia tehosteita kun suunnitellaan lattiadesignia. Esteettinen muotoilu vaikuttaa ihmisten tunteisiin. Yhdistelmä esimerkiksi äänen ja valon kanssa auttaa luomaan stimulaatioita luovuuteen tai rauhallisuuteen.
Näitä asioita on erityisen tärkeä huomioida sairaalaympäristössä. Design voi edesauttaa turvallisuuden tunteen joka rauhoittaa potilasta ja vaikuttaa paranemiseen. Designilla voi myös helpottaa kulkua sekä vahvistaa huoneiden ulkonäköä ja toimintoa.
Tarkettiin suunnittelijat ovat yhteistyössä psykologien sekä asiantuntijoiden kanssa tutkineet vaikutteita eri ympäristöissä, jotta löytäisi parhaimmat kuosit sekä väriyhdistelmät. 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä
Tarkettin yhteyshenkilöt
Yhteystiedot

Ota yhteyttä meihin, täältä löydät kaikkien tarkettilaisten yhteystiedot.

Aquarelle - kylpyhuoneen lattia ja seinä
Aquarelle - kylpyhuoneen lattia ja seinä

Kylpyhuone on eräs kodin tärkeimmistä huoneista. Siellä paitsi peseydytään, myös rentoudutaan ja virkistäydytään. Kylpyhuoneessa tyylin ja toiminnallisuuden onnistunut yhdistäminen korostuu.

Kuva esitteistä
Lue esite ja tutustu eri lattiamateriaaleihin

Lue esitteistä lisää eri lattiamateriaaleistamme ja tutustu laajoihin mallistoihin.

Muovimaton modernit kuosit
Muovimaton modernit kuosit

Muovimattomme ovat täydellisiä sinulle joka haluat persoonallisen sisustuksen, mutta haluat käyttää aikaasi muuhunkin kuin siivoukseen. Uusien muovimattojen design on moderni.

Laminaattilattia on käytännöllinen ja kestävä
Laminaatti - Käytännöllinen, kestävä ja kaunis!

Lattianvalinnan ei enää tarvitse olla kompromissi käytännöllisyyden ja designin välillä. Tarkettin uusista laminaattilattioista löytyy kiinnostavien kivikuosien lisäksi sekä moderneja että klassisia..

Parkettilattiat
Parkettilattiat

Tarkettin parkettilattioissa yhdistyy laatu, kestävyys ja upea ulkonäkö parhaalla tavalla. Lue tästä miten valita parketti.

Vinyylilankku
Vinyylilankku

Starfloor Click on kulutusta kestävä vinyylilankku lankku- tai laattamuodossa, ja helppo asentaa lukkopontin ansiosta. Lue tästä lisää.