Vinyylilankku

Vinyylilankku

Helposti asennettavaa designia

Starfloor Click on kulutusta kestävä vinyylilankku, joka on helppo asentaa lukkopontin ansiosta. Lattiaa on saatavana lankku- tai laattamuodossa. Vinyylilankku on miellyttävän tuntuinen jalan alla, ja helppo pitää puhtaana. Mallistossa on 3 kivikuosia laattamuodossa ja 18 upeaa puukuosia, osa leveänä lankkuna. Mallistossa on myös suosittuja 'marokkokuoseja', sekä trendikkäitä graafisia kuoseja. Lattian avulla on helppo uudistaa kodin ilmettä helposti, sillä sitä ei liimata vaan asennetaan uivaksi. Osassa malleja on uusi PLUS-pinta, jossa kohokuvioitu pintarakenne myötäilee puukuviota, ja tekee lattiasta luonnollisen näköisen.

Vahvan pintakäsittelyn ansiosta Starfloor Click -vinyylilankku kestää hyvin kulutusta kotona ja julkisissa tiloissa. Pintakäsittely myös helpottaa lattian hoitoa, koska lika ei tartu siihen herkästi. Tämä on tärkeä ominaisuus esimerkiksi eteisen tai keittiön lattialle, jotka likaantuvat muita kodin huoneita helpommin.

Lukkopontin ansiosta Starfloor Click on erittäin helppo asentaa, ja sen voi laittaa myös vanhan lattian päälle kunhan alusta on kova ja tasainen. Starfloor Click soveltuu erinomaisesti myös kerrostaloon, koska alakertaan kuuluvaa askelääntä voidaan vaimentaa Tarkettin alusmateriaalilla Tarkomfort Premium. Koska tuotetta ei liimata, se sopii myös vuokra-asunnon lattiaremonttiin.

 

Hyvä sisäympäristö

Starfloor Click -vinyylilankku on 100 % ftalaatiton, sen päästöt ovat erittäin alhaiset ja se voidaan asentaa ilman liimaa.

Aiheeseen liittyvät mallistot