Vinyylilankku

Vinyylilankku

Helposti asennettavaa designia

Starfloor Click on kulutusta kestävä vinyylilankku, joka on helppo asentaa lukkopontin ansiosta. Lattiaa on saatavana lankku- tai laattamuodossa. Vinyylilankku on miellyttävän tuntuinen jalan alla, ja helppo pitää puhtaana. Mallistossa on 3 kivikuosia laattamuodossa ja 18 upeaa puukuosia, osa leveänä lankkuna. Mallistossa on myös suosittuja 'marokkokuoseja', sekä trendikkäitä graafisia kuoseja. Lattian avulla on helppo uudistaa kodin ilmettä helposti, sillä sitä ei liimata vaan asennetaan uivaksi. Osassa malleja on uusi PLUS-pinta, jossa kohokuvioitu pintarakenne myötäilee puukuviota, ja tekee lattiasta luonnollisen näköisen.

Vahvan pintakäsittelyn ansiosta Starfloor Click -vinyylilankku kestää hyvin kulutusta kotona ja julkisissa tiloissa. Pintakäsittely myös helpottaa lattian hoitoa, koska lika ei tartu siihen herkästi. Tämä on tärkeä ominaisuus esimerkiksi eteisen tai keittiön lattialle, jotka likaantuvat muita kodin huoneita helpommin.

Lukkopontin ansiosta Starfloor Click on erittäin helppo asentaa, ja sen voi laittaa myös vanhan lattian päälle kunhan alusta on kova ja tasainen. Starfloor Click soveltuu erinomaisesti myös kerrostaloon, koska alakertaan kuuluvaa askelääntä voidaan vaimentaa Tarkettin alusmateriaalilla Tarkomfort Premium. Koska tuotetta ei liimata, se sopii myös vuokra-asunnon lattiaremonttiin.

 

Hyvä sisäympäristö

Starfloor Click -vinyylilankku on 100 % ftalaatiton, sen päästöt ovat erittäin alhaiset ja se voidaan asentaa ilman liimaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kuva esitteistä
Lue esite ja tutustu eri lattiamateriaaleihin

Lue esitteistä lisää eri lattiamateriaaleistamme ja tutustu laajoihin mallistoihin.

Valkoinen parketti skandinaavisessa makuuhuoneessa ja pieni koira
Mikä lattia sopii koiraperheeseen?

Mitä kannattaa ottaa huomioon kun olet ostamassa uutta lattiaa ja sinulla on koira? Listaamme tässä kunkin lattiatyypin edut.

Tarkettin muovimatto lastenhuoneessa ja kaksi leikkivää lasta
Vinyylilattian asennus on nopeaa ja helppoa

Tässä muutama vinkki vinyylilankun ja muovimaton asennukseen.

Vaalea parkettilattia kodikkaassa kesämökissä
Kuinka valita lattia mökille

Mitä mökin lattialta vaaditaan? Likaa ja kosteutta kulkeutuu sisään eri tavalla kuin kotona.

Tarkettin vihreä linoleumlattia Trentino kestää kulutusta
Lattia ja akustiikka

Luo miellyttävä äänimaailma. Lue tästä miten lattia vaikuttaa akustiikkaan.

Aiheeseen liittyvät mallistot