Starfloor click – Lukkoponttivinyyli
Starfloor click – Lukkoponttivinyyli

Helposti asennettavaa designia

Starfloor Click on kulutusta kestävä lukkoponttivinyyli lankku- tai laattamuodossa. Lattia on miellyttävän tuntuinen jalan alla, ja helppo pitää puhtaana. Tämän vuoden mallistossa on 3 kivikuosia laattamuodossa ja 18 upeaa puukuosia, osa leveänä lankkuna. Mallistossa säilyy myös kaksi suosittua 'marokkokuosia', sekä yksi uusi. Uutuutena myös trendikkäät graafiset kuosit. Lattian avulla on helppo uudistaa kodin ilmettä helposti. Osassa malleja on uusi PLUS-pinta, jossa kohokuvioitu pintarakenne myötäilee puukuviota. Pinta tekee lattiasta luonnollisen näköisen.

Vahvan pintakäsittelyn ansiosta Starfloor Click kestää hyvin kulutusta kotona ja julkisissa tiloissa. Lattian käyttöluokka on 33. Pintakäsittely myös helpottaa lattian hoitoa, koska lika ei tartu siihen niin herkästi. Tämä on tärkeä ominaisuus esimerkiksi eteisen tai keittiön lattialle, jotka likaantuvat muita kodin huoneita helpommin.

Uuden lukkopontin ansiosta Starfloor Click on erittäin helppo asentaa, ja sen voi laittaa myös vanhan lattian päälle kunhan alusta on kova ja tasainen. Starfloor Click soveltuu erinomaisesti myös kerrostaloon, koska alakertaan kuuluvaa askelääntä voidaan vaimentaa Tarkettin alusmateriaalilla Tarkomfort Premium. Koska tuotetta ei liimata, se sopii myös vuokra-asunnon lattiaremonttiin.

 

Hyvä sisäympäristö

Starfloor Click -lattia on 100 % ftalaatiton, sen päästöt ovat erittäin alhaiset ja se voidaan asentaa ilman liimaa.

Aiheeseen liittyvät mallistot
Saatat olla kiinnostunut myös näistä
Vinyylilattioidemme modernit kuosit
Vinyylilattioidemme modernit kuosit

Vinyylilattiamme on kehitetty sinulle joka olet kiinnostunut persoonallisesta sisustuksesta mutta haluat käyttää aikaasi muuhunkin. Uusien muovimattojen design on moderni, ne ovat kestäviä...

Kuva esitteistä
Tilaa esite