Vinyylilankku

Kokemuksia vinyylilankkulattiasta

Helposti asennettavaa designia

Starfloor Click on kulutusta kestävä vinyylilankku, joka on helppo asentaa lukkopontin ansiosta. Lattiaa on saatavana lankku- tai laattamuodossa. Vinyylilankku on miellyttävän tuntuinen jalan alla ja ne on helppoja pitää puhtaana. Mallistossa on 3 kivikuosia laattamuodossa ja 18 upeaa puukuosia, osa leveänä lankkuna. Mallistossa on myös suosittuja 'marokkokuoseja', sekä trendikkäitä graafisia kuoseja. Lattian avulla on helppo uudistaa kodin ilmettä, sillä sitä ei liimata vaan asennetaan uivaksi. Osassa malleista on PLUS-pinta, jossa kohokuvioitu pintarakenne myötäilee puukuviota ja tekee lattiasta luonnollisen näköisen.

Vahvan pintakäsittelyn ansiosta Starfloor Click -vinyylilankut kestävät hyvin kulutusta kotona ja julkisissa tiloissa. Pintakäsittely myös helpottaa lattian hoitoa, koska lika ei tartu siihen herkästi. Tämä on tärkeä ominaisuus esimerkiksi eteisen tai keittiön lattioille, jotka likaantuvat muita kodin huoneita helpommin.

Lukkopontin ansiosta Starfloor Click on erittäin helppo asentaa, ja sen voi laittaa myös vanhan lattian päälle kunhan alusta on kova ja tasainen. Starfloor Click vinyylilankut soveltuvat kokemuksiemme mukaan erinomaisesti myös kerrostaloon, sillä alakertaan kuuluvaa askelääntä voidaan vaimentaa Tarkettin Tarkomfort Premium -alusmateriaalilla. Koska tuotetta ei liimata, sopii se myös vuokra-asunnon lattiaremonttiin.

 

Hyvä sisäympäristö

Starfloor Click -vinyylilankut ovat 100 % ftalaatittomia, niiden päästöt ovat erittäin alhaiset ja ne voidaan asentaa ilman liimaa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Valkoinen parketti skandinaavisessa makuuhuoneessa ja pieni koira
Mikä lattia sopii koiraperheeseen?

Mitä kannattaa ottaa huomioon kun olet ostamassa uutta lattiaa ja sinulla on koira? Listaamme tässä kunkin lattiatyypin edut.

Tarkettin muovimatto lastenhuoneessa ja kaksi leikkivää lasta
Vinyylilattian, vinyylilankun ja muovimaton asennusvinkkejä

Tässä muutama vinkki vinyylilankun ja muovimaton asennukseen.

Vaalea parkettilattia kodikkaassa kesämökissä
Kuinka valita lattia mökille

Mitä mökin lattialta vaaditaan? Likaa ja kosteutta kulkeutuu sisään eri tavalla kuin kotona.

Tarkettin vihreä linoleumlattia Trentino kestää kulutusta
Lattia ja akustiikka

Luo miellyttävä äänimaailma. Lue tästä miten lattia vaikuttaa akustiikkaan.

Aiheeseen liittyvät mallistot