Ajankohtaiset lattiatrendit – neljä eri tyyliä!

Ajankohtaiset lattiatrendit – neljä eri tyyliä!

Värejä, muotoja ja designia - tässä ovat vuoden lattiatrendit

Lattia vaikuttaa paljon huoneen ilmeeseen ja auttaa luomaan toivotun tyylin.  Nyt esittelemme neljä ajankohtaista sisustustyyliä ja lattiatrendiä, jotka ovat täydellisiä sinulle joka haluat loihtia persoonallisen ilmeen kotiin. Tyylissä nimeltä Urban Cocoon löytyy lattioita, joissa on klassisia ruutukuvioita, kauniin vaaleaksi kuultovärjättyjä lankkuja tai kiinnostavasti kuvioituja vinyylilattioita.

Estetiikka ja pelkistetty minimalistisuus ovat avainsanoja. Mielikuvitus, individualismi ja oma luominen symbolisoivat teemaa Colourful Place, kun taas Green Factory ilmentää tarvettamme olla lähellä luontoa ja tuoda se arjen yhdeksi elementiksi. Kestävä sisustus voi tukea elämäntyyliäsi. Lattioissa näkyy ajankohtaisia materiaaleja ja kuoseja kuten betoni, marmori ja rustiikit lankut. Tyyli nimeltä Eclectic Home sekoittaa mielellään värikylläisiä sävyjä ja erilaisia tekstuureja ainutlaatuisten esineiden kanssa.

Urban Cocoon

”Less is more” -tyyliin huolellisesti valitut lattiat ja sisustuksen yksityiskohdat symbolisoivat skandinaavisen tyylin inspiroimaa trendiä Urban Cocoon. Estetiikka ja pelkistetty minimalistisuus ilmentävät tätä tyyliä. Lattioissa näkyy klassisia ruutukuvioita, harmonisia valkoiseksi kuultovärjättyjä lankkuja ja tyylikkäästi kuvioituja vinyylilattioita.

Ehdotukset lattiamallistostamme:

Colourful Place

Mielikuvitus, individualismi ja oma luominen symbolisoivat tyyliä Colourful Place, jossa etsitään uusia muotokieliä, inspiroidutaan vintage-esineistä ja rakennetaan kodin sisustus pilke silmäkulmassa. Avainsana on leikkisyys, joka pidetään mielessä kun suunnitellaan kodikas ja lämminhenkinen koti. Tarkettilla on upeita tyyliin sopivia lattioita:

Ehdotuksia mallistoista:

  • Kuvassa oikealla näkyvä retro-klassikko on jatkuvasti ajankohtainen! Tarkett Extra Remy Black White -muovimaton tyylikkäät ruudut sopivat vaikkapa keittiöön.
  • Vinyylilankku Starfloor Click 55 Antik Oak White sopii hyvin yhteen pastellisävyjen kanssa.
  • iD Mixonomi on modulaarinen vinyylilattia, jossa on kymmenen erilaista geometristä muotoa, joita voi sekoitella luovasti. Väripaletissa on 33 vaihtoehtoa.

Green Factory

Green Factory -tyyli pyrkii oikeaan tasapainoon modernin ja perinteisen välillä. Sisustustyyli ilmentää tarvetta olla lähellä luontoa ja mielellään integroida tämä elementti arkeemme. Rakennat elämäntyylisi sisustamalla kestävästi. Tämän ajankohtaisen teeman lattioissa löytyy betonia, marmoria ja rustiikkeja lankkuja.

Ehdotuksia löytyy mallistoista:

Eclectic Home

Eclectic Home -sisustuksessa uuden löytäminen ja kokeminen ohjaavat kodin tyyliä. Voimakkaita värejä ja kuoseja sekoitellaan ainutlaatuisten esineiden eri tekstuureiden kanssa. Tarkettin lattioissa löytyy kiinnostavia kuvioita, joiden avulla sisustaja voi luoda oman Eclectic Home -tyylinsä.

Katso vaikkapa mallistot:

  • Vinyylilankku Starfoor Click 30 Retro-kuosit, jonka kahta sävyä on persoonallisesti yhdistelty kuvassa. 
  • Uutuusparketin Prestige Tammi Graniten lankut on käsitelty erityisellä ”antiikkiharjauksella”, joka tekee lattian pinnasta pehmeän luonnollisen.
  • Lankkuparketin Shade Tammi Antique White kaunis, aavistuksen vaalea sävy sopii hyvin värikkään sisustuksen seuraksi.

Kuvagalleria

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Valkoinen parketti skandinaavisessa makuuhuoneessa ja pieni koira
Mikä lattia sopii koiraperheeseen?

Mitä kannattaa ottaa huomioon kun olet ostamassa uutta lattiaa ja sinulla on koira? Listaamme tässä kunkin lattiatyypin edut.

Vaalean tammiparketin pitkät lankut sopivat moderniin olohuoneeseen
Muutama vinkki lattian ostoon

Uuden lattian valinta voi tuntua monimutkaiselta. Tässä muutama hyvä vinkki lattian ostoon.

Vaalea parkettilattia kodikkaassa kesämökissä
Kuinka valita lattia mökille

Mitä mökin lattialta vaaditaan? Likaa ja kosteutta kulkeutuu sisään eri tavalla kuin kotona.