Tuotteet
Listat viimeistelevät lattian
Listoja tarvitaan esimerkiksi peittämään parkettilattian ja seinän väliin jäävä liikuntasauma eli elämisvara. Valikoimissamme on myös paljon muita käteviä ja tyylikkäitä listoja kuten päätelista, eritasolista, T-profiililista ja askelmakulmalista, joilla saat viimeisteltyä puulattian.
Dokumentit
Tuotetuki
Hiljaisempi koti lattian avulla
Starfloor Click Ultimate on vinyylilankku, jossa on askelääntä vaimentava pohja valmiina. Lukkopontin ansiosta lattia on nopea ja helppo asentaa. Täydellinen lattia myös mökille, koska tuote kestää suurempia lämpötilan vaihteluita.
Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin
Tarinamme
Tarkett ja Design
Tuotekehitys Design
Meille töihin
Meille töihin
Mistä voin ostaa Tarkettin lattian?
Täältä voit etsiä paikkakunnan perusteella lähimmän jälleenmyyjän.
-
Starfloor Click 30
Kuosi
Vinyylilankut

Starfloor Click 30

Ftalaatiton Starfloor Click -vinyylilankku on Ruotsin astma- ja allergialiiton suosittelema.Starfloor Click on ylellinen ja kestävä lankku- ja laattamuotoinen vinyylilattia. Starfloor Click soveltuu erityisesti asuinrakennuksiin, mutta myös julkisiin tiloihin, jotka eivät altistu kovalle kulutukselle. Lattia on miellyttävä jalan alla ja helppo pitää puhtaana. Lukkopontin ansiosta lattia on helppo asentaa ilman liimaa. Se voidaan asentaa suoraan vanhan lattian päälle, jos alusta on kova, tasainen ja sileä.Tarkomfort Premium ‑alusmateriaali parantaa akustiikkaa 19  dB. Starfloor Click ei sovellu ulkotiloihin eikä muihin tiloihin, joissa lattia voi altistua suurille lämpötilanvaihteluille. PLUS-valikoimassa on erityinen pintarakenne, joka myötäilee puukuvion muotoa. Pinta muistuttaa aitoa puuta.
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Heterogeeninen polyvinyylikloridilattianpäällyste
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 31 Kohtalainen
Kokonaispaksuus: 4 mm
Kulutuskerroksen paksuus: 0,30 mm
Valitse sopiva Starfloor Click 30 -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Vinyylilankku

Vinyylilankku on monella tapaa loistava lattia kotiin: helppo asentaa lukkopontin ansiosta, kestävä ja helppo pitää puhtaana.

Vinyylilankku jossa moderni kuosi ja skeittilauta
Tekniset tiedot
Lue lisää Starfloor Click 30