Kalanruotoparketti Segno

Kalanruotoparketti Segno

Klassista designia uudessa muodossa - kalanruotoparketti

Nyt lanseeraamme vihdoinkin klassisen kalanruotoparketin, mutta uudessa muodossa. Segnon muoto, laadukas materiaali ja upea pinnan viimeistely luovat yhdessä designkonseptin, jolla voidaan tehdä täydellinen lattia lähes mihin tilaan tahansa. Parketista saa tehdä kuvioita: perinteisen kalanruotokuvion voi tehdä kolmella eri tavalla tai vaihtoehtoisesti voi suunnitella oman luovan kuvion lattiaan. Parketti sopii erittäin hyvin skandinaaviseen, selkeään sisustustyyliin.

Luo persoonallinen ja luova ilme

Segno-sana on italiaa ja tarkoittaa ”jälkeä”. Nimi kuvastaa uuden malliston modulaarisuutta, joka mahdollistaa yhtä lailla kodin sisustajan, suunnittelijan tai arkkitehdin luoda persoonallisia ja luovia ilmaisuja sisustusprojekteihinsa. Malliston ainutlaatuinen konsepti antaa lukuisia mahdollisuuksia suunnitella lattiaan erilaisia kuvioita, joilla tila saavuttaa täyden potentiaalinsa. 

Viisi kaunista sävyä

Segno-parketista voi tehdä monia erilaisia kuvioita, ja lattiaan voi suunnitella joko perinteistä ilmettä tai modernia ilmaisua. Esimerkiksi kalanruotokuvioon käytetään malliston oikeaa ja vasenta lautaa, ja niitä voidaan latoa kolmella eri tavalla. Kalanruodon lisäksi voidaan tehdä muita kuvioita. Eri suuntiin menevissä laudoissa puun harjattu pinta heijastaa kauniisti valoa, mikä luo upean visuaalisen efektin ja korostaa lattian dynaamista designilmettä.

Uudessa mallistossa on viisi eri tammen sävyä, tummanruskeasta vaaleaan.  

Segno tulee myyntiin syksyn aikana, ja sitä löytyy monista lattia- ja sisustusmyymälöistä sekä rautakaupoista.

Etsi lähin jälleenmyyjä tästä.

Kuvagalleria

Aiheeseen liittyvät mallistot