Laminaatit ja laminaattilattia

Laminaatit ja laminaattilattia

Aktiivisten lapsiperheiden ja lemmikkieläinten kodeissa kulutusta kestävä laminaatti on hyvä vaihtoehto perinteisille puulattioille. Laminaatti on materiaali, joka koostuu neljästä vakaasta kerroksesta. Laminaattilattia koostuu 85-prosenttisesti puusta, mutta siinä on painettu kuviokerros, joka antaa Tarkettin laminaattilattioille jalopuun ulkonäön. 

Laminaatti on edullista, kestävää ja helppohoitoista. Se on helppo asentaa, ei vaadi kunnossapitoa ja siivoaminen onnistuu tavallisella pölynimurilla ja kuivalla mopilla. 

Viidestä laminaattimallistostamme löydät useimmat puulattiat, kuten kolmisauvaiset mallit, pitkät lankut sekä chevron- ja ruutukuosit eri kuvioinneissa ja sävyissä. Voit myös valita kohokuvioinnin, joka antaa laminaattilattialle luonnollisen pinnan.

Laminaattilattiat aktiivisiin koteihin

Laminaatti on loistava lattiamateriaali kotiin. Se on kestävä, helppohoitoinen ja niitä on saatavilla monissa puukuoseissa, ilman suurta hintalappua. Laminaatti sopii erityisen hyvin perheisiin, joissa on lapsia tai lemmikkejä. 

Laajasta laminaattivalikoimastamme löytyy 31 erilaista kuosia
kolmessa lankkukoossa. Tämän ansiosta voit helposti luoda juuri haluamasi tyylin kotiisi. Tätä lähemmäksi aitoa puulattiaa et pääse.

Laminaatin asennus on helppoa!

Laminaattilattian asennus on helppoa, koska laudat voi UNIfit®-lukkopontin avulla liittää toisiinsa ilman liimaa tai erikoistyökaluja. Mutta vaikka asennus on ei ole vaikeaa, kannattaa lukea tästä sekä asennusohjeesta muutamia hyviä neuvoja.

Laminaattilattian hoito

Oikeanlainen huoneilma on tärkeä laminaatin kunnolle. Kun ilmankosteus ja lämpötila ovat kohdillaan, laminaatti ei elä normaalia enempää. Uudessa talossa tai asunnossa tämä on erityisen tärkeää.

Laminaattilattiamme

Mikä on laminaattilattia?

Laminaattilattia on yli 80-prosenttisesti puuta ja se sopii käytettäväksi yhdessä lattialämmityksen kanssa. Lattia on helppo asentaa, etkä tarvitse kuin muutamia perustyökaluja. Suosittelemme asentamaan alusmateriaalin laminaatin alle parantamaan akustiikkaa ja tekemään lattiasta entistä mukavamman jalan alla.

SoundLogic malliston lattioissa on valmiiksi sisäänrakennettu akustoiva alusmateriaali. Tämän takia erillistä akustoivaa alusmateriaalia ei tule käyttää.

Neljä kerrosta takaa laadun ja vakauden

Pintakerros – takaa pitkän käyttöiän ja hyvän siivottavuuden. Antistaattinen, voidaan kuvioida luonnollisen näköiseksi.

Kuviokerros – painettu paperi, joka antaa laminaattilattialle sen visuaalisen ilmeen.

Vakaa ydin – erittäin tiivis puukuituydin (HDF) sisältää 80 prosenttia puukuitua.

Vakaa suojakerros – lisävakautta antava pohjakerros.

Toiminnallisuus

Kestävä ja helppohoitoinen. Tarpeellisia ominaisuuksia lattialle, jonka tarkoitus on helpottaa kodin arkea. Laminaatti on lisäksi todella helppo asentaa liimattoman lukkopontin ansiosta. Laminaattimme valmistetaan uusiutuvista luonnonvaroista ja niillä on Der Blaue Engel -ympäristömerkintä, joka asettaa tiukkoja vaatimuksia veden ja luonnonvarojen käytölle sekä ilmasto- ja terveysvaikutuksille.

Samasta aiheesta:

Kaunis kalanruoto-laminaatti Tarkettilta
Laminaatin asennus on helppoa!

Tästä löydät tärkeää tietoa ja hyödyllisiä vinkkejä ennen Tarkettin laminaattilattian asennusta.

Valkoinen parketti skandinaavisessa makuuhuoneessa ja pieni koira
Mikä lattia sopii koiraperheeseen?

Mitä kannattaa ottaa huomioon kun olet ostamassa uutta lattiaa ja sinulla on koira? Listaamme tässä kunkin lattiatyypin edut.

Vaalea parkettilattia kodikkaassa kesämökissä
Kuinka valita lattia mökille

Mitä mökin lattialta vaaditaan? Likaa ja kosteutta kulkeutuu sisään eri tavalla kuin kotona.

laminaatti Tarkettilta, harmaata olohuoneessa
Laminaattilattian pesu ja huolto

Miten laminaattilattia puhdistetaan? Tästä löydät ohjeemme laminaattilattian hoitoon.

Uutuus! Chevronia, ruutua ja lankkua
Uutuus! Chevronia, ruutua ja lankkua

Laminaatti on edullinen vaihtoehto perinteiselle puulattialle. Kulutusta ja elämää kestävä pinta on erityisen hyvä valinta aktiivisiin lapsi- ja koiraperheisiin.