Dokumentit
Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin
Tarinamme
Tarkett ja Design
Tuotekehitys Design
Meille töihin
Meille töihin
-
Soundlogic
Kuosi
Laminaatit ja laminaattilattia

Soundlogic

SoundLogic on valikoimamme hiljaisin laminaattilattia, jossa on sisäänrakennettu akustoiva korkkitausta. Tämän ansiosta lattian alle ei tarvita erillistä alusmateriaalia ja asennus on nopeampaa sekä kustannustehokkaampaa moneen muuhun lattiaan verrattuna. SoundLogic-mallistoon kuuluu monta kaunista kuosia 3- ja 2-sauvaisena sekä klassisena lankkuna. Saat luotua helposti aidon mäntylattian tuntuisen lattian, mutta huomattavasti kestävämpänä. Suurimmassa osassa lankuista on viisteet reunoilla, jotta ne muistuttavat vielä enemmän aitoa puulattiaa.

Victoria Oak Tabac Multishadessa on elävä kuosi, jossa on suuret värivaihtelut lankkujen välillä.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Laminaattilattianpäällyste
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 32 Normaali
HDF rungon tiheys: 900 kg/m³
Kokonaispaksuus: 9 mm
Valitse sopiva Soundlogic -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Uutuus! Chevronia, ruutua ja lankkua

Laminaatti on edullinen vaihtoehto perinteiselle puulattialle. Kulutusta ja elämää kestävä pinta on erityisen hyvä valinta aktiivisiin lapsi- ja koiraperheisiin. 

Uudessa Woodstock XL -mallistossa yhdistyvät tyylikkäimmät ominaisuudet: ajaton kahden metrin lankku, klassinen chevron-parketti (ranskalainen kalanruotokuvio) ja kaksi erisävyistä ruutukuviota. Woodstock-lattioille on tunnusomaista luonnollisen näköinen pintarakenne, joka antaa vaikutelman aidosta puulankusta.

Tarkettin laminaattilattiat valmistetaan 83–87-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista, ja ne sopivat erinomaisesti yhteen lattialämmityksen kanssa. Laminaattilattioissa käytetty puu on 70-prosenttisesti PEFC-sertifioitua, mikä takaa sen, että raaka-aine on tuotettu metsänomistajan ja metsänhoidon kannalta vastuullisesti.

Uutuus! Chevronia, ruutua ja lankkua

Laminaatti - Käytännöllinen, kestävä ja kaunis!

Käytännöllinen, kestävä ja tyylikäs! Nyt sinun ei tarvitse enää valita toiminnallisuuden ja designin välillä. Kun valitset Tarkettin laminaattilattian, saat kauniin lattian, jonka ominaisuudet ovat vailla vertaa. 

laminaatti ja kuulokkeet
Tekniset tiedot
Lue lisää Soundlogic