Tuotteet
Listat viimeistelevät lattian
Listoja tarvitaan esimerkiksi peittämään parkettilattian ja seinän väliin jäävä liikuntasauma eli elämisvara. Valikoimissamme on myös paljon muita käteviä ja tyylikkäitä listoja kuten päätelista, eritasolista, T-profiililista ja askelmakulmalista, joilla saat viimeisteltyä puulattian.
Huoneet

Eteinen

Valitse eteiseen kestävä materiaali. Lattia altistuu kovalle kulutukselle kuten märille kengille, kuraisille tassuille ja hiekalle. Huomioi myös lattian helppohoitoisuus.

Makuuhuone

Makuuhuoneeseen kannattaa valita rentouttavia ja rauhallisia värejä, hyvä akustiikka ja lattia joka on myös mukava jalkojen alla. 

Kotitoimisto

Huolellisesti suunniteltu kotitoimisto ja sopiva lattianpäällyste auttavat virittäytymään oikeaan mielentilaan ja lisäävät luovuutta.

Lastenhuone

Lastenhuoneen lattian on kestettävä naarmuuntumista, tahroja ja painaumia, joten tilaan kannattaa valita kestävä lattiamateriaali.

Keittiö

Keittiö on kodin sydän, joten lattian valinnassa kestävyys ja helppohoitoisuus ovat tärkeitä kriteerejä.

Olohuone

Olohuone kuvastaa sisustustyyliäsi ja lattia on sen kruunu. Valitse lattia, joka sopii elämäntyyliisi, ja leikittele väreillä ja pinnoilla vahvan visuaalisen vaikutelman luomiseksi.

Kylpyhuone

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista ja siellä tyylin ja toiminnallisuuden onnistunut yhdistäminen korostuu. Helppohoitoisuus, hygieenisyys ja käytännöllisyys ovat tärkeitä, mutta myös turvallisuus ja vesitiiviys.
Dokumentit
Tuotetuki
Hiljaisempi koti lattian avulla
Starfloor Click Ultimate on vinyylilankku, jossa on askelääntä vaimentava pohja valmiina. Lukkopontin ansiosta lattia on nopea ja helppo asentaa. Täydellinen lattia myös mökille, koska tuote kestää suurempia lämpötilan vaihteluita.
Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin
Tarinamme
Tarkett ja Design
Tuotekehitys Design
Meille töihin
Meille töihin
Mistä voin ostaa Tarkettin lattian?
Täältä voit etsiä paikkakunnan perusteella lähimmän jälleenmyyjän.
-
Kotisivu Laminaatit Long Boards BLACKSMITH OAK AGED
Laminaatit

Long Boards - BLACKSMITH OAK AGED

Long boards –malliston laaminaatit ovat nimensä mukaisesti näyttävän pitkiä ja leveitä. Näillä laminaattilankuilla saat luotua ylellisen erilaisiin tiloihin. Mattapinta yhdistettynä erilaisiin puukuoseihin oksakohtineen luo aidon parkettilattian tunnelman. Long boards-lankut ovat helppoja asentaa pituudestaan huolimatta. Yhdessä lattialämmityksen kanssa saat kotiisi kauniin ja kotoisan lattian, josta olet aina unelmoinut.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
tuotetyyppi: Laminaattilattianpäällyste (EN 13329)
Luokitus julkisessa käytössä: 32 Normaali
Kokonaispaksuus: 10 mm
Neliöpaino: 9,230 kg/m²
Asennustapa: Lukkopontti
Lankku (1 tuotenumero)
Valitse sopiva Long Boards -muoto tästä
0 vaihtoehto
Tekniset tiedot
Lue lisää Long Boards