Tuotteet
Listat viimeistelevät lattian
Listoja tarvitaan esimerkiksi peittämään parkettilattian ja seinän väliin jäävä liikuntasauma eli elämisvara. Valikoimissamme on myös paljon muita käteviä ja tyylikkäitä listoja kuten päätelista, eritasolista, T-profiililista ja askelmakulmalista, joilla saat viimeisteltyä puulattian.
Dokumentit
Tuotetuki
Hiljaisempi koti lattian avulla
Starfloor Click Ultimate on vinyylilankku, jossa on askelääntä vaimentava pohja valmiina. Lukkopontin ansiosta lattia on nopea ja helppo asentaa. Täydellinen lattia myös mökille, koska tuote kestää suurempia lämpötilan vaihteluita.
Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin
Tarinamme
Tarkett ja Design
Tuotekehitys Design
Meille töihin
Meille töihin
Mistä voin ostaa Tarkettin lattian?
Täältä voit etsiä paikkakunnan perusteella lähimmän jälleenmyyjän.
-
Aquarelle –seinät märkätiloihin
Kuosi
Kylpyhuone

Aquarelle –seinät märkätiloihin

Uutuus!

Valikoimamme uusilla märkätilojen seinänpäällysteillä voit luoda selkeitä tyylisuuntauksia, riippumatta siitä, haluatko luoda ajattoman klassisen tyylin, rustiikkisen ja teollistyylisen tilan, hyödyntää luonnollisia värejä, tai modernin ympäristön. Värejä ja kuoseja löytyy aina pelkistetystä valkoisesta pehmeisiin pastelleihin ja marmorista betoniin ja kaakeliin, sekä kauniisiin vuosisadan vaihteen kuvioihin. Uutuutena löytyy myös tehosteseinät, jotka voidaan asentaa yhdelle seinälle tai vaikka koko huoneen ympäri.

Seinänpäällysteet asennetaan tavallisesti vaakasuoraan huoneen ympäri. Useimmiten näin saadaan luotua tiivis pinta vain yhdellä saumalla. Seinänpäällyste on 2 metriä korkea, joten sitä on täydennettävä boordilla katonrajassa.

Jos seinä on yli 2,5 metriä korkea, seinänpäällyste asennetaan pystysuuntaisina vuotina. Kaikki kuosit eivät kuitenkaan sovellu tällä tavalla asennettaviksi.

Päällysteet saa asentaa märkätiloihin vain valtuutettu ammattilainen. Muista sopia asentajan kanssa kuosin asennussuunta.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
tuotetyyppi: Vinyyliseinänpäällyste rullalla (EN 233)
Materiaaliryhmä: 25915
Pintakäsittely: PU Mat
Kokonaispaksuus: 0,92 mm
Kulutuskerroksen paksuus: 0,12 mm
Valitse sopiva Aquarelle –seinät märkätiloihin -muoto tästä
0 vaihtoehto

Kylpyhuonemallisto Aquarelle on tyylikäs ja helppohoitoinen

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista, ja siellä tyylin ja toiminnallisuuden onnistunut yhdistäminen korostuu. Helppohoitoisuus, hygieenisyys ja käytännöllisyys ovat tärkeitä, mutta myös turvallisuus ja vesitiiviys. 

Kylpyhuoneen seinänpäällyste Aquarelle on tyylikäs vaihtoehto
Tekniset tiedot
Lue lisää Aquarelle –seinät märkätiloihin