Tuotteet
Listat viimeistelevät lattian
Listoja tarvitaan esimerkiksi peittämään parkettilattian ja seinän väliin jäävä liikuntasauma eli elämisvara. Valikoimissamme on myös paljon muita käteviä ja tyylikkäitä listoja kuten päätelista, eritasolista, T-profiililista ja askelmakulmalista, joilla saat viimeisteltyä puulattian.
Huoneet

Eteinen

Valitse eteiseen kestävä materiaali. Lattia altistuu kovalle kulutukselle kuten märille kengille, kuraisille tassuille ja hiekalle. Huomioi myös lattian helppohoitoisuus.

Makuuhuone

Makuuhuoneeseen kannattaa valita rentouttavia ja rauhallisia värejä, hyvä akustiikka ja lattia joka on myös mukava jalkojen alla. 

Kotitoimisto

Huolellisesti suunniteltu kotitoimisto ja sopiva lattianpäällyste auttavat virittäytymään oikeaan mielentilaan ja lisäävät luovuutta.

Lastenhuone

Lastenhuoneen lattian on kestettävä naarmuuntumista, tahroja ja painaumia, joten tilaan kannattaa valita kestävä lattiamateriaali.

Keittiö

Keittiö on kodin sydän, joten lattian valinnassa kestävyys ja helppohoitoisuus ovat tärkeitä kriteerejä.

Olohuone

Olohuone kuvastaa sisustustyyliäsi ja lattia on sen kruunu. Valitse lattia, joka sopii elämäntyyliisi, ja leikittele väreillä ja pinnoilla vahvan visuaalisen vaikutelman luomiseksi.

Kylpyhuone

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista ja siellä tyylin ja toiminnallisuuden onnistunut yhdistäminen korostuu. Helppohoitoisuus, hygieenisyys ja käytännöllisyys ovat tärkeitä, mutta myös turvallisuus ja vesitiiviys.
Dokumentit
Tuotetuki
Hiljaisempi koti lattian avulla
Starfloor Click Ultimate on vinyylilankku, jossa on askelääntä vaimentava pohja valmiina. Lukkopontin ansiosta lattia on nopea ja helppo asentaa. Täydellinen lattia myös mökille, koska tuote kestää suurempia lämpötilan vaihteluita.
Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin
Tarinamme
Tarkett ja Design
Tuotekehitys Design
Meille töihin
Meille töihin
Mistä voin ostaa Tarkettin lattian?
Täältä voit etsiä paikkakunnan perusteella lähimmän jälleenmyyjän.
-
Kotisivu Kylpyhuone Aquarelle-seinänpäällyste
Kuosi
Kylpyhuone

Aquarelle-seinänpäällyste

Märkätiloihin suunniteltuihin Aquarelle-seinänpäällysteisiin mahtuu kaikkea kansanperinteitä kunnioittavista ajattomista malleista aina klassisen elegantteihin ja rustiikkisiin kuoseihin. Mallisto on laaja ja monipuolinen.Seinänpäällysteet voidaan asentaa vaakasuuntaisesti huoneen ympäri, jolloin muodostuu usein vain yksi sauma. Suurilta osin saumaton seinä lisää kylpyhuoneen vesitiiviyttä. Seinän voi viimeistellä yhteensopivalla boordilla.Aquarelle-mallistolla on VT-märkätilahyväksyntä ja se ylittää alan tiukimmat vesitiiviysvaatimukset.Anna ammattilaisen tehdä märkätilojen asennustyöt.Huom.! French Lily -seinänpäällysteen·kuosin·värien voimakkuus vaihtelee, ja osa kukista on painettu toisia erottuvammin, ja osa taas muistuttaa käsin painettua kuviota.
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Pintakäsittely: PU Mat
Kokonaispaksuus: 0,92 mm
Kulutuskerroksen paksuus: 0,12 mm
Neliöpaino: 1500 g/m²
Muoto: Rulla
Valitse sopiva Aquarelle-seinänpäällyste -muoto tästä
0 vaihtoehto

Kylpyhuonemallisto Aquarelle on tyylikäs ja helppohoitoinen

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista, ja siellä tyylin ja toiminnallisuuden onnistunut yhdistäminen korostuu. Helppohoitoisuus, hygieenisyys ja käytännöllisyys ovat tärkeitä, mutta myös turvallisuus ja vesitiiviys. 

Kylpyhuoneen seinänpäällyste Aquarelle on tyylikäs vaihtoehto
Tekniset tiedot
Lue lisää Aquarelle-seinänpäällyste