Dokumentit
Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin
Tarinamme
Meille töihin
Meille töihin
Tarkett ja Design
Tuotekehitys
-
French Lilly SILVER GREY
Kylpyhuoneen lattiat ja seinät

Aquarelle-seinät märkätiloihin - French Lilly SILVER GREY

Valikoimamme märkätilojen seinänpäällysteillä voit luoda selkeitä tyylisuuntauksia, riippumatta siitä, haluatko luoda ajattoman klassisen tyylin, rustiikkisen ja teollistyylisen tilan, hyödyntää luonnollisia värejä, tai modernin ympäristön. Värejä ja kuoseja löytyy aina pelkistetystä valkoisesta pehmeisiin pastelleihin ja marmorista betoniin ja kaakeliin, sekä kauniisiin vuosisadan vaihteen kuvioihin. Mallistosta löytyy myös tehosteseinät, jotka voidaan asentaa yhdelle seinälle tai vaikka koko huoneen ympäri.

Seinänpäällysteet asennetaan tavallisesti vaakasuoraan huoneen ympäri. Useimmiten näin saadaan luotua tiivis pinta vain yhdellä saumalla. Seinänpäällyste on 2 metriä korkea, joten sitä on täydennettävä boordilla katonrajassa.

Jos seinä on yli 2,5 metriä korkea, seinänpäällyste asennetaan pystysuuntaisina vuotina. Kaikki kuosit eivät kuitenkaan sovellu tällä tavalla asennettaviksi.

Päällysteet saa asentaa märkätiloihin vain valtuutettu ammattilainen. Muista sopia asentajan kanssa kuosin asennussuunta.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Vinyyliseinänpäällyste rullalla
Kokonaispaksuus: 0,92 mm
Paino: 1500 g/m²
Kulutuskerroksen paksuus: 0,12 mm
Pintakäsittely: TopClean XP
Rulla (1 tuotenumero)
Valitse sopiva Aquarelle-seinät märkätiloihin -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Uusia värejä ja kuoseja Aquarelle-märkätilamallistossa

Lanseeraamme uusia värejä ja kuoseja suositussa Aquarelle-mallistossa. Valikoimasta löytyy niin klassista marmoria, teollistyylistä kivi- ja betonikuosia, vuosisadan vaihteesta inspiraationsa saaneita kuoseja sekä lämpimiä puukuoseja. Sinulle, joka haluat kylpyhuoneeseesi persoonallista tyyliä, olemme luoneet tehosteseiniä. 

Uusia värejä ja kuoseja Aquarelle-märkätilamallistossa

Kylpyhuonemallisto Aquarelle on tyylikäs ja helppohoitoinen

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista, ja siellä tyylin ja toiminnallisuuden onnistunut yhdistäminen korostuu. Helppohoitoisuus, hygieenisyys ja käytännöllisyys ovat tärkeitä, mutta myös turvallisuus ja vesitiiviys. 

Kylpyhuoneen seinänpäällyste Aquarelle on tyylikäs vaihtoehto
Tekniset tiedot
Lue lisää Aquarelle-seinät märkätiloihin