Tuotteet
Listat viimeistelevät lattian
Listoja tarvitaan esimerkiksi peittämään parkettilattian ja seinän väliin jäävä liikuntasauma eli elämisvara. Valikoimissamme on myös paljon muita käteviä ja tyylikkäitä listoja kuten päätelista, eritasolista, T-profiililista ja askelmakulmalista, joilla saat viimeisteltyä puulattian.
Huoneet

Eteinen

Valitse eteiseen kestävä materiaali. Lattia altistuu kovalle kulutukselle kuten märille kengille, kuraisille tassuille ja hiekalle. Huomioi myös lattian helppohoitoisuus.

Makuuhuone

Makuuhuoneeseen kannattaa valita rentouttavia ja rauhallisia värejä, hyvä akustiikka ja lattia joka on myös mukava jalkojen alla. 

Kotitoimisto

Huolellisesti suunniteltu kotitoimisto ja sopiva lattianpäällyste auttavat virittäytymään oikeaan mielentilaan ja lisäävät luovuutta.

Lastenhuone

Lastenhuoneen lattian on kestettävä naarmuuntumista, tahroja ja painaumia, joten tilaan kannattaa valita kestävä lattiamateriaali.

Keittiö

Keittiö on kodin sydän, joten lattian valinnassa kestävyys ja helppohoitoisuus ovat tärkeitä kriteerejä.

Olohuone

Olohuone kuvastaa sisustustyyliäsi ja lattia on sen kruunu. Valitse lattia, joka sopii elämäntyyliisi, ja leikittele väreillä ja pinnoilla vahvan visuaalisen vaikutelman luomiseksi.

Kylpyhuone

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista ja siellä tyylin ja toiminnallisuuden onnistunut yhdistäminen korostuu. Helppohoitoisuus, hygieenisyys ja käytännöllisyys ovat tärkeitä, mutta myös turvallisuus ja vesitiiviys.
Dokumentit
Tuotetuki
Hiljaisempi koti lattian avulla
Starfloor Click Ultimate on vinyylilankku, jossa on askelääntä vaimentava pohja valmiina. Lukkopontin ansiosta lattia on nopea ja helppo asentaa. Täydellinen lattia myös mökille, koska tuote kestää suurempia lämpötilan vaihteluita.
Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin

Tutustu Tarkettiin
Tarinamme
Tarkett ja Design
Tuotekehitys Design
Meille töihin
Meille töihin
Mistä voin ostaa Tarkettin lattian?
Täältä voit etsiä paikkakunnan perusteella lähimmän jälleenmyyjän.
-
Kotisivu Kylpyhuone Aquarelle-lattia 3 m
Kuosi
Kylpyhuone

Aquarelle-lattia 3 m

Kylpyhuoneessa design ja toiminnallisuus kohtaavat. Materiaalien pitää olla helppohoitoisia, hygieenisiä ja käytännöllisiä. Aquarellen uuden laajan malliston avulla voit luoda lähes 10 000 yhdistelmää.Uusi Aquarelle-mallisto on suunniteltu silmällä pitäen nykyisiä ja tulevia sisustustrendejä. Mallistoon on yhdistelty luonnon inspiroimia sävyjä, rohkeampia värejä sekä graafisia kuoseja. Tuloksena on hienostunut mallisto, joka sopii yhtä hyvin klassiseen suomalaiseen tyyliin kuin rohkeaan ja trendikkääseen sisustustyyliin. Aquarelle nostaa kylpyhuoneen sisustamisen muovimaton avulla täysin uudelle tasolle, jossa yhdistyvät persoonallinen design ja helppohoitoisuus. Huom: French Lily -kuosin painokuvion värivoimakkuus vaihtelee.Lattianpäällystettä on saatavana 2 tai 3 metriä leveänä. 3 metrin levyisessä löytyy 8 upeaa kuosia, jotka sopivat suureen kylpyhuoneeseen. Kestävä ja helppohoitoinen PUR-pinta tekee lattiasta helppohoitoisen. Märkätilan lattian- tai seinänpäällysteen asennukseen on syytä käyttää ammattilaista. Noudata tarkasti asennusohjeitamme.Aquarelle-mallisto on saanut VT-märkätilahyväksynnän Ruotsissa, ja se on M1-luokiteltu Suomessa. 
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Luokitus julkisessa käytössä: 31 Kohtalainen
Pintakäsittely: TopClean XP
Kokonaispaksuus: 2 mm
Kulutuskerroksen paksuus: 0,40 mm
Neliöpaino: 2400 g/m²
Valitse sopiva Aquarelle-lattia 3 m -muoto tästä
0 vaihtoehto

Kylpyhuonemallisto Aquarelle on tyylikäs ja helppohoitoinen

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista, ja siellä tyylin ja toiminnallisuuden onnistunut yhdistäminen korostuu. Helppohoitoisuus, hygieenisyys ja käytännöllisyys ovat tärkeitä, mutta myös turvallisuus ja vesitiiviys. 

Kylpyhuoneen seinänpäällyste Aquarelle on tyylikäs vaihtoehto
Tekniset tiedot
Lue lisää Aquarelle-lattia 3 m